Szegedi Tudományegyetem Ahol tudás és szándék találkozik

SZTE Egyetemi Életvezetési Tanácsadó Központ  --  AktualitásokHogyan tovább? - Segítünk! Keress minket az SZTE nyílt napján!

A Szegedi Tudományegyetem 2014. november 27-én (csüt) 8.30-15.00 óráig ismét nyílt napra várja a továbbtanulás előtt álló fiatalokat a Tanulmányi és Információs Központba. A rendezvényen azoknak a középiskolásoknak nyújtunk segítséget, akik még nem tudják, milyen területen tanuljanak tovább.

2014. november 20.

A Szegedi Tudományegyetem Marketing és Kommunikációs Igazgatóságával közösen azzal a céllal készítettünk elektronikus képzési orientációs tesztet, hogy segítséget adjunk a pályaválasztáshoz, támaszt nyújtsunk a diákoknak a hozzájuk legjobban illő képzési terület megtalálásához. Az SZTE központi nyílt napján standunknál a továbbtanulást tervező diákoknak lehetősége nyílik az online teszt kitöltésére. A kitöltés néhány percet vesz igénybe, 51 állítás 1-10-ig terjedő skálán kell értékelni, aszerint, hogy mennyire meghatározó az állítás tartalma. Ezt követően egy diagram és a munkatársaink segítségével értékelést kaptok, amely a képzési terület leírása mellett tartalmazza a Szegedi Tudományegyetem adott területen választható szakjait is.

A képzési orientációs tesztet az alábbi linken is kitölthetitek: TESZT

SZTE Nyílt Nap
Várunk Téged is az SZTE Nyílt Napon! (kép: SZTE MédiaCentrum)

A rendezvényről szóló részletes programot az alábbi linken találjátok:http://www.u-szeged.hu/nyiltnap/