Szegedi Tudományegyetem Ahol tudás és szándék találkozik

SZTE Egyetemi Életvezetési Tanácsadó Központ  --  AktualitásokIdén is kitelepültünk az SZTE nyílt napjára

November 27-én több ezer középiskolás látogatott el a Szegedi Tudományegyetem nyílt napjára. Standunknál a középiskolások megtudhatták milyen szolgáltatásokat nyújtunk az SZTE-s diákoknak, és azoknak is segítettünk, akik még nem döntötték el, hogy milyen pályán tanuljanak tovább.

2014. december 01.

Munkatársaink szorgosan tájékoztatták az érdeklődő középiskolásokat központunk tevékenységéről és a hallgatóknak nyújtott szolgáltatásokról az SZTE őszi nyílt napján. Azok a diákok, akik még bizonytalanok voltak a továbbtanulást illetően három számítógépnél tölthették ki képzési orientációs tesztünket, mely útmutatást ad a továbbtanuláshoz. A kitöltés néhány percet vett igénybe. Ezt követően egy diagram és munkatársaink segítségével a középiskolások értékelést kaptak, mely támaszt nyújt a hozzájuk legjobban illő képzési terület megtalálásához. Az, aki esetleg lemaradt, képzési orientációs tesztünket az alábbi linken is kitöltheti: TESZT

kepzesi_orientacios_teszt
Képzési Orientációs Teszttel segítettünk választ találni a továbbtanulással kapcsolatos kérdésekre

Az érdeklődők kreativitásukat is kiélhették, színes filcek, ollók és ragasztó segítségével egy „üres fejet” ragaszthattak tele, azzal kapcsolatban, hogy mit jutott eszükbe például az egyetemi évekről, vagy a karrierépítéstől.

kreativ_alkotasok
Kreatív alkotók
tovabbtanulas
'Továbbtanulás, karrierépítés'
Egyetemi_evek
'Egyetemi évek'