Szegedi Tudományegyetem Ahol tudás és szándék találkozik

SZTE Egyetemi Életvezetési Tanácsadó Központ  --  AktualitásokJó arc vagy? Pózolj és nyerj!

Szelfiversenyt hirdetünk középiskolásoknak! Készíts ötletes szelfit Szent-Györgyivel és indulj a nyereményekért. Beküldési határidő: 2014. febr. 05. (szerda)

2014. január 17.

Egy kreatív lehetőség, hogy megmutathassátok, mit jelent számotokra a szegedi egyetem, és öröksége. Díjazzuk a kreatív önarcképeket, az SZTE Nyílt Napján (febr. 8. szombat) kihirdetjük a legtöbb lájkot kapó, és a legötletesebb nyerteseket. Pózolj és nyerj!

 

A selfie angolul önarcképet vagy önportrét jelent, amely a közösségi médiában, legyen az Twitter, Facebbok vagy Tumblr egyre divatosabb. A felhasználók ezzel avatják be barátaikat mindennapjaik egy-egy pillanatába.
A felvételizőknek az egyetem is egyre inkább az életük része lesz, ezért az SZTE Egyetemi Életvezetési Tanácsadó Központ arra kéri a középiskolásokat, mutassák meg, nekik mit jelent az SZTE, ezzel együtt híres Nobel-díjas kutatója és rektora, Szent-Györgyi Albert, vagy hogyan készülnek egyetemi pályafutásukra.

 

Hogyan is?

Készíts ötletes szelfit Szent-Györgyivel, akinek a szobra Szegeden, a Rektori Hivatal (Dugonics tér 13.) lépcsőin áll. Küldd el önarcképed február 5-ig a dcentrumkapcsolat@gmail.com-ra, írd mellé neved és iskolád, és keresd a szelfialbumot az Életvezetési Tanácsadó Facebook-oldalán, a https://www.facebook.com/sztedcentrum címen!

Lájkold és oszd meg a szelfiket, hiszen a legnépszerűbb portrékat és az Életvezetési Tanácsadó kedvencét is díjazzuk!

szelfi_szorolapSZTE


 

Mikor?

Az SZTE Nyílt Napján, február 8-án hirdetjük ki a nyerteseket, és adjuk át a díjakat, így a szelfizőknek érdemes ellátogatniuk a Rektori Hivatalba aznap. A Nyílt Napon ezen túl a résztvevők kipróbálhatják a Karrier Jósdát, kitölthetik képzési orientációs tesztünket, megismerhetik az SZTE képzési kínálatát, de találkozhattok a kortárs segítőinkkel is.