Szegedi Tudományegyetem Ahol tudás és szándék találkozik

SZTE Egyetemi Életvezetési Tanácsadó Központ  --  AktualitásokSZTE Tavaszi Állásbörze - 2019.03.12-én, kedden

Több, mint 60 kiállító érkezik a március 12-i SZTE Tavaszi Állásbörzére. Az egyéni és csoportos képzések mellett stílustanácsadás, interjú szimuláció, grafológiai elemzés és CV fotózás is várja a résztvevőket. Valamint az SZTE Egyetemi Életvezetési Tanácsadó Központ szolgáltatásairól is részletes információk megtudhatók.

2019. március 11.

Március 12-én, az állásbörze napján az információ átadásé a főszerep interaktív, izgalmas formában. Az SZTE József Attila Tanulmányi és Információs Központ kiállítói terében a 10 órától kezdődő előadások során olyan dilemmákat érintenek, hogy milyen előnyöket és lehetőségeket tartogat a multi, kkv-s vagy épp a startup lét, hogy milyen modern formái vannak a munkakeresésnek és bemutatkozásnak a digitális térben, illetve hogyan működhetnek együtt hatékonyan a hétköznapokban a különböző generációk.


Ezt követően, 14 és 15 óra között az Élő könyvtár program során a hallgatók egy-egy neves volt SZTE-s hallgató pályaútját ismerhetik meg. A vendégek moderátor vezetésével mesélnek szakmai indulásukról, meghatározó állomásokról, illetve betekintést adnak a kutatás, rendezvényszervezés, IT, marketing és HR terület mindennapjaiba, sajátosságaiba, megmutatva az egyes szakmai területekben rejlő lehetőségeket és kihívásokat. A kerekasztalt kötetlen beszélgetés követi, ahol a hallgatók kis csoportban tehetik fel kérdéseiket a meghívott vendégeknek.


Valamennyi program térítésmentes, a tanácsadásokra és worshopokra előzetes jelentkezés szükséges. Az előadásokra és az Élő könyvtár programra a börzelátogatókat regisztrációtól függetlenül is várják. A részletes programleírások itt érhetők el.

Aki pedig már most belelapozna az Állásbörze Kalauzba, az ide kattintva megteheti!