Szegedi Tudományegyetem Ahol tudás és szándék találkozik

SZTE Egyetemi Életvezetési Tanácsadó Központ  --  AktualitásokA vizsgaidőszak tanulságai – Hasznosak voltak-e a tanácsaink?

Szeretnénk megelőzni a vizsgák előtti késői kapkodást és segítséget adni a tanulási hatékonyság növeléséhez, a tanárokkal való eredményes kommunikációhoz. Gyere el Hozzánk és gondold végig hallgatótársaiddal mi mindenen változhathatsz, hogy jobban sikerüljön a következő vizsgaidőzsakod. Kérj segítséget a nehézségek, problémák megoldásához!

2015. január 21.


Nemrég olvashattátok Marunák Mária, tanulásmódszertan trénerünk tanácsait (Így teljesítheted sikeresen a vizsgaidőszakot!), melyek a vizsgák előtti utolsó hajrára vonatkoztak. Ezúttal szeretnénk megelőzni a késői kapkodást és segítséget adni a tanulási hatékonyság növeléséhez, illetve a tanárokkal való eredményes kommunikációhoz. Kérj segítséget a nehézségek, problémák megoldásához!

vizsgasiker


Gyere el 2015. február 3-án 14 órakor egy beszélgetésre, ahol Marunák Mária tanulásmódszertan trénerrel és az Életvezetési Tanácsadó Központ esélyegyenlőségi referensével közösen keressük a megoldásokat!Osszátok meg élményeiteket másokkal és tanuljatok hallgatótársaitok tapasztalataiból, hogy a következő vizsgaidőszakot még sikeresebben teljesíthessétek.

Kérjük részvételi szándékotokat legkésőbb január 28-ig az eselyiroda@gmail.com címen jelezzétek.