Szegedi Tudományegyetem Ahol tudás és szándék találkozik

SZTE Egyetemi Életvezetési Tanácsadó Központ  --  Tanácsadástanulas segitseg
Nem vagy egyedül!


Lehet, hogy a Téged foglalkoztató kérdések a családoddal, barátaiddal, partnerkapcsolatoddal, tanulmányaiddal vagy esetleg életúttervezéseddel kapcsolatosak; sőt az is lehet, hogy egyszerre minden a nyakadba szakadt, s nehéz rendet teremteni az előtted álló feladatok sűrűjében.


Az említett élethelyzetekben érdemes felkeresned tanácsadó irodánkat, ahol időpont-egyeztetés után kiváló szakemberek segítenek átgondolni a kérdéseidet, s megtalálni a megfelelő megoldást a számodra fontos életkérdésekben, döntéshelyzetekben.


Bízhatsz benne, ha hozzánk kopogtatsz be, nem maradsz egyedül a megoldásban! A szolgáltatás SZTE hallgatók számára ingyenes!


Ingyenes tanácsadásunkat, mind személyes, mind pedig online módon biztosítjuk az SZTE hallgatói számára.

FIGYELEM!

Szeretnénk mindazok figyelmét felhívni, akik hozzánk a közeljövőben életvezetési tanácsadásra szeretnének jönni, hogy egy hónapos várakozási idővel kell számolni. Kizárólag igen sürgős, nagyon indokolt estben tudunk ennél hamarabb időpontot biztosítani.

Igyekszünk készségesen segíteni mindenkinek, aki hozzánk fordul személyes tanácsadásért. Bejelentkezni tehát mihamarabb célszerű, tekintve a várakozási időre.


Az online ingyenes pszichológiai tanácsadásunk, mely anonim, folyamatosan elérhető.

Szakembereink szeretettel várják és válaszolják meg az SZTE hallgatók leveleit.

Részletek itt:

http://leleknavigator.hu/online-tanacsadas