Szegedi Tudományegyetem Ahol tudás és szándék találkozik

SZTE Egyetemi Életvezetési Tanácsadó Központ  --  AktualitásokAlternatív gyakornoki program

Neked is ismerős az az ördögi kör, ami szerint a legtöbb állásajánlat elvárja a munkahelyi tapasztalatot rögtön a diploma megszerzése után? Na de hogy?
Készülj fel a munkaerőpiac elvárásaira, vegyél részt az alternatív gyakornoki programban és tüntesd fel az önéletrajzodban a tapasztalataidat!

2019. június 28.

Miért jelentkezz?

  • Az alternatív gyakornoki program garantálja a valódi fejlődést, az aktív tapasztalatszerzést több különböző területen, mentor segítségével.
  • Lehetőséged lesz csapatmunkára, a csoporton belüli eltérő szerepkörök megismerésére, a felelősségvállalásra és biztosított a folyamatos visszajelzés a mentorod által.
  • Új embereket ismerhetsz meg, ezáltal bővítheted a kapcsolati tőkéd, fejlesztheted a kompetenciáid.
  • Szigorú kötöttségek nélkül tekinthetsz be a munka világába és szerezhetsz olyan tapasztalatot, amit az iskolapadban nem.
  • A munkaidő beosztása kooperatív, a fogadó hely igazodik az egyetemi kötelezettségeidhez.
  • Végül, de nem utolsó sorban a féléves munkádért jutalmul 2 kredittel is gazdagabb lehetsz.

Hogyan jelentkezz?

Töltsd le a pozíció adatlapját, olvasd át figyelmesen a benne leírtakat és ha úgy gondolod minden elvárásnak megfelelsz és ez az, amire a következő féléves szabadidőd kisebb-nagyobb részét szánni szeretnéd, ne habozz - jelentkezz! Minden gyakornoki adatlapon találsz elérhetőséget, ahova a jelentkezésed küldheted vagy kérdéseid felteheted.

Az Alternatív gyakornoki program egy lehetőség, Neked. Építsd már most tudatosan a jövőd, mert rajtad múlik mivel indulsz a munkaerő-piaci versenyben!

 

Ha még vannak kétségeid, böngéssz az alábbi dokumentumban a korábbi félévekben tapasztatot szerzett hallgatói véleményekből.


Az Alternatív gyakornoki programot az SZTE Karrier Iroda koordinálja!