Szegedi Tudományegyetem Ahol tudás és szándék találkozik

SZTE Egyetemi Életvezetési Tanácsadó Központ  --  AktualitásokTanulás-MÓD-SZER-TÁR (online!)

Folytatjuk a tavalyi klubsorozatot, ebben a félévben is szerda esténként találkozunk, összesen négy alkalommal. Interaktív program, fókuszban a praktikus tanulási szokások, módszerek, stratégiák. Szó lesz a tanulási nehézségek lehetséges okainak felismeréséről és kezeléséről is. Hozunk hasznos tanulási praktikákat, ügyes megoldásokat az eredményes félévhez. Itt megoszthatjátok a számotokra bevált technikákat és feltehetitek a kérdéseiteket - egymásnak és a szervező kortárs tanulásmentoroknak is.

2022. február 22.


Dátumok:


február 23


március 30


április 27


május 11


--------------------------------------------


Időpont: 17,00 - 19,00 h között.


 


Interaktív program, fókuszban a praktikus tanulási szokások, módszerek, stratégiák. Szó lesz a tanulási nehézségek lehetséges okainak felismeréséről és kezeléséről is. Hozunk hasznos tanulási praktikákat, ügyes megoldásokat az eredményes félévhez. Itt megoszthatjátok a számotokra bevált technikákat és feltehetitek a kérdéseiteket - egymásnak és a szervező kortárs tanulásmentoroknak is.


Az első alkalom központi témája: AZ ÖNSZABÁLYOZÓ TANULÁS. Debreczeni Réka (kortárs tanulásmentor) beszámolóját is hallhatjátok.Minden alkalommal az alábbi linken tudtok majd csatlakozni a programhoz:

https://us02web.zoom.us/j/82757533387


Szeretettel várunk minden érdeklődőt - hívjátok az ismerősöket, csoporttársakat is!


Marunák Mária

SZTE Egyetemi Életvezetési Tanácsadó Központ

http://www.eletv.u-szeged.hu/