Szegedi Tudományegyetem Ahol tudás és szándék találkozik

SZTE Egyetemi Életvezetési Tanácsadó Központ  --  Kortárssegítőkkortars_segitok

Kik vagyunk?
Mi egy egyetemistákból álló csapat vagyunk, az Egyetemi Életvezetési Tanácsadó keretein belül tevékenykedünk, hogy színesebbé tegyük a hétköznapjaidat.

 

Mit nyújtunk?
Figyelmet, jókedvet, mókát, kacagást, elfogadást, megértést kaphatsz tőlünk, ha valakivel beszélgetni szeretnél. Emellett szervezünk különböző közösségi programokat is. Most terveink között szerepel egy panasznap, ahol kiengedheted a szorgalmi időszak összes feszültségét, valamint kreatív alkotó körök, közösségi lazulások, sok-sok szórakoztató, kikapcsoló program. Ha van bármilyen program, amin szívesen részt vennél, szeretnél kipróbálni, de nekünk még nem jutott eszünkbe, vagy szeretnél részt venni egy tréningen az Életvezetési Tanácsadóban, írd meg nekünk bátran, minden ötletet szívesen fogadunk!


Nyitottak vagyunk még az élet nagy kérdéseire és az apró-cseprő dolgaira is. Ha neked is van ilyen, és megosztanád valakivel, vagy csak nem tudod, merre indulj el, keress minket bátran. Vagy ha úgy érzed, komolyabb segítségre lenne szükséged, mi segítünk neked utat találni a Tanácsadó szakembereihez is.


Hol találhatsz meg minket?


Elérhetők vagyunk a Facebook oldalunkon keresztül itt.


Ezen kívül találkozhatsz még velünk saját programjainkon, az Egyetemi Életvezetési Tanácsadó Sansz Napján, valamint a továbbtanulási és állásbörzéken.